• trouwen

   

  *****

  Partycentrum Het Dak

  Ontmoeting & Beleving

Kraamfeest

Een zwangerschap, bevalling of adoptie is een leuke, maar ook een zeer spannende tijd.

Iedereen wil uw kindje zien en uiteraard wilt u de kleine aan alle familieleden, vrienden, kennissen tonen, maar niet wekenlang op de meest ongelukkige tijdstippen! De meeste bezoekers beseffen niet hoe vermoeiend het voor de ouders is: gebroken nachten, om de paar uur een voeding, soms nog andere broertjes en zusjes om voor te zorgen en daarnaast ook nog regelmatig bezoek ontvangen.

Met een kraamfeest bent u in één dag van alle drukte af! Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes maken we er samen een onvergetelijke dag van. Wij zullen de volledige zorg uit handen nemen voor deze feestelijke bijeenkomst zodat u als trotse ouders voor de volle 100% kunt genieten.

We beschikken over vier bijzondere zalen waar u uw kraamfeest kunt houden. De zalen bieden ruimte voor kleine en grote kraamfeesten. 

U kunt alle zalen hieronder bekijken:

Grote zaal

Molenzaal

The Pub

Sportbar

Heeft u speciale wensen dan kunnen wij behulpzaam zijn bij het inhuren van speciale voorzieningen. Daarnaast kunt u in Het Dak uw wensen op het gebied van de verzorging van uw gasten of deelnemers op maat afstemmen. Kiest u voor koffie, thee met iets lekkers, een verzorgde lunch, een buffet of eenvoudige maaltijd, we doen ons best aan alle wensen tegemoet te komen.

De voordelen van het huren van een kraamfeest locatie bij Partycentrum Het Dak:

 • Zalen met ruimte voor kleine en grote kraamfeesten.
 • Een unieke kraamfeest locatie
 • Zeer vriendelijke prijzen
 • U kunt gebruik maken van gratis Wifi
 • Partycentrum Het Dak Leerdam is centraal gelegen in Nederland en hierdoor is het Partycentrum enorm goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. Het Dak is 500m van station Leerdam gesitueerd en Het Dak heeft voor de deur een zeer ruim parkeerterrein met 270 plaatsen vrij parkeren.

Partycentrum Het Dak Leerdam is een unieke en geweldige locatie voor uw kraamfeest.

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw kraamfeest bij Partycentrum Het Dak? Neem met ons contact op via ons contactformulier

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl