Welkom bij Partycentrum Het Dak

Centraal gelegen in midden Nederland, kunt u voor bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten terecht in ons sfeervolle partycentrum. Vergaderingen, verjaardagen, beurzen of manifestaties: wij denken graag met u mee. Voor grote en kleine gezelschappen hebben wij ruimte in diverse zalen. Ons professionele team staat klaar om u en uw gasten een plezierig verblijf te bezorgen.

Het Dak beschikt over een grote zaal, twee midden-grote zalen en twee kleinere vergaderzalen. De grote zaal is geschikt voor bruiloften en feesten van 80 tot 400 personen en beschikt over een groot podium, prachtige sfeerverlichting en een romatisch balkon.

De middenzalen zijn geschikt voor kleinere gezelschappen 70 tot 200 personen. Feesten, vergaderingen maar ook verjaardagen kunnen hier worden gevierd. The Pub biedt ruimte aan 30 tot 80 personen. In de Molenzaal kunnen 60 tot 180 personen terecht, terwijl deze zaal ook beschikt over een sfeervol terras. De kleine zaaltjes zijn geschikt voor vergaderingen en kleine workshops tot 25 personen. Mocht u voor uw feest of evenement meerdere ruimtes willen gebruiken? dan is dat mogelijk. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij Partycentrum Het Dak.

Vanuit Het Dak is er nog een locatie beschikbaar: De Uitblaserije, een bijzondere locatie aan de Linge op steenworp afstand. (20 tot 110). Zie ook www.uitblaserije.nl. Wat denkt u van een barbeque op het terras aan het water of een High Tea in de karakteristiek Uitblaserije? Uw evenement is te combineren met een bezoek aan de glasblazerij, waar u het spel van vuur, hitte en glas op de voet kunt volgen den de resultaten in de winkel kunt bewonderen.

ONTMOETING partycentrum het dak BELEVING

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Over Het Dak

Info
Prijslijst

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl