• trouwen

     

    *****

    Partycentrum Het Dak

    Ontmoeting & Beleving

Bruiloften

Het Dak is een officiële  trouwlocatie, dat betekent dat u in één van de romantische feestzalen het ja-woord kunt uitspreken voor het oog van al uw gasten, waarna uw feest op passende wijze gevierd kan worden. Receptie, diner, buffet, bruidstaart, champagnetoren, bittergarnituur, koude hapjes, High Tea, gebak of vlaaienbuffet..... Wij kunnen het allemaal leveren om uw gasten te verwennen. Vanaf maart 2016 is het mogelijk uw gasten buiten te ontvangen op het nieuwe sfeervolle romantische terras. Wij serveren hier graag een glaasje champagne of de net aangesneden bruidstaart.

Maak uw wensen bekend, wij maken een passend voorstel. Zijn er mensen met een speciaal dieet dan horen we dat graag. Ook allergenen informatie kunt u bij ons opvragen. Wij schenken geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel. 0345- 613 626

In iedere cultuur worden bruiloften groots gevierd. Wij zijn er trots op vele verschillende bruiloften uit diverse culturen onder ons Dak te hebben kunnen huisvesten. Inmiddels is onze expertise in de wensen van de verschillende culturen gegroeid en kunnen we voor elke bruiloft een passend concept aanbieden. Indien u dat wenst kunnen wij met u afspraken maken over eigen catering.

Ja, ik wil meer informatie

Feesten & partijen

Recepties
Kraamfeest
Bruiloften

Contact

Partycentrum Het Dak
Tiendweg 9a
4142 EG  Leerdam

T 0345-613 626 (dagelijks na 13.30 uur)
E  info@hetdak.nl